Test eci new home 03 Test eci new home 04

I januari 2024 kommer vi att introducera vår marknadsledande Ridder iQ ERP-lösning till marknaden i Sverige, Norge och Storbritannien.

I de nordiska länderna kommer Ridder IQ att implementeras och stödjas av det nordiska teamet. Idag använder 1 500 medelstora tillverkningsföretag redan Ridder iQ framgångsrikt, med över 20 000 dagliga användare. Ridder iQ är en SaaS ERP-lösning som stöds av en molnbaserad shopfloor-applikation, som kan användas på alla typer av enheter.

Ridder product square

Din partner för en enklare vardag med bättre översikt!

Vi vill hjälpa dig att göra din verksamhet mer flexibel, skalbar och redo för framtiden. ECI har idag mer än 24 000 existerande kunder runt om i världen.

Med vår breda branschkunskap och avancerade programvara stödjer vi våra kunder med att förnya och digitalisera sina affärsprocesser.

Följ med oss för att utforska möjligheterna för att optimera dina arbetsprocesser. Genom att lära känna din verksamhet kan vi hjälpa dig på vägen till en optimerad, digital framtid med hjälp av våra kraftfulla molnbaserade lösningar, Ridder iQ och Nova.

Upptäck våra lösningar

Kraftfull molnbaserad ERP utvecklad för produktionsföretag

Våra lösningar
Omfattande onlinesupport

Använder du ECI Nova, View Production, Hybron MPS, Pro-M, Mapaz eller Spektra och letar efter produktsupport? ECI har en onlinesupportportal för detta ändamål. Supporten är tillgänglig 24/7 där du kan skapa och hantera dina ärenden.

Besök supporten
Omfattande onlinesupport
Support eci nederland v2